TRUFIN TRANS LTD. | The Registrar of Companies for England and Wales. Company number: 8270351 VAT NO: 181808005
curiertat romania anglia door to door
Serviciu tau de curierat rapid!
Intre Anglia si Romania
Zone de acoperiere:
Oxford | Londra | Coventry | Birmingham
Servicii de curierat rapid door-to-door!
Comenzi online si AWB Tracking Number
curiertat romania anglia door to door
Feedback

Scrieti parerea personala, sfat, criticism sau doar lasa-ne un mesaj.Vom lua in considerare opinia dumneavoastra si ne vom stradui pe cat posibil sa o satisfacem.

Nume
E-mail
Mesaj
In ce luna este ziua nationala a romaniei?

feedback

Suslac Corina

2017-12-18

MI-A FOST TRIMISE DIN lONDRA 3 TROLLERE DE CATRE FIICA-MEA IN DATA DE 9 .12.2017 ..mARTI AU FOST PRELUATE DE FIRMA DE CURIERAT X CURIER ADUSE IN TIMISOARA IN DEPOZIT IAR MIERCURI NOAPTEA DEPOZITUL A FOST SPART SI TOATE BAGAJELE SUSTRASE...cINE NE DESPAGUBESTE SUMA DE 900 LIRE CAT AU FOST BUNURILE? eXISTA CMR PENTRU A FI PROTEJATE ACESTE EXPEDITII DE FURTURI? dE CE FIRMA COLABORATOARE NU AVEA CAMERE SI PAZA? dE CE MI SE PARE MIE CA CEVA NU SE LEAGA? oRICUM NU VOI LASA LUCRURILE ASA...

Vladulescu Nicolae

2017-12-14

SuntETI foarte "scumpi"la detaliile privind urmarirea coletului de la preluare. doar tranzit si atat cerem mai multe detalii privind 'tranzitul'lui!!!

Ungurean ionel

2017-12-09

Am folosit acest serviciu printre primii si am continuat sa il folosesc multi ani la rand..seriozitatea a fost maxima.pretul a fost intodeauna bun si intotdeauna in siguranta orice am tRimis.. Bravo Florin pentru ce ai realizat,se pare ca munca multa a dat roade

Raicu Nuta

2017-11-26

Multumesc trufin trans! Coletul a ajuns la destinatie in stare perfecta. Cu siguranta voi mai apela la aceasta firma si pe VIITOr !

lucia

2017-10-14

Buna. Coletul meu a fost colectat joi dupa masa din uk, cam pe cand ar ajunge in romania? Are cineva idee? Multumesc!

RADU CAMELIA

2017-09-24

aM TRIMIS UN COLET JOI LA LONDRA. SAMBATA FIICA MEA A FOST SUNATA DE CURIER SI CHEMATA SA-SI RIDICE PACHETUL PE O STRADA ALATURATA CELEI PE CARE LOCUIESTE. a FACUT RECLAMATIE LA FIRMA SI A FOST SUNATA DE CURIER , CARE A FOST EXTREM DE OBRAZNIC SI I-A SUGERAT SA-SI CAUTE ALTA COMPANIE SA PRIMESCA PACHETE. VI SE PARE NORMAL? AS DORI SA STIU POZITIA FIRMEI FATA DE ACEST ASPECT. MULTUMESC!

Claudia

2017-07-07

Buna seara as dori un numar de telefon sa va pot contacta pt a trimite un pachet in Dr.Tr.Severin

Claudia

2017-07-07

Buna seara as dori un numar de telefon sa va pot contacta pt a trimite un pachet in Dr.Tr.Severin

Anca

2017-04-08

Multumesc frumos ! toate coletele pe care le-am trimis din Uk spre romania au ajuns rapid si in siguranta. Recomand cu toata increderea Trufin trans!

Roxana chiroiu

2017-01-30

Buna ziua Este inadmisibil ce se intampla , va rog din suflet sa va instruiti curierii interni care fac colectarea din tara astfel incat sa nu se mai produca neintelegeri. pachetul meu nu a fost colectat miercuri 25.01.17, tatal meu a fost sunat de catre curier sa coboare intr-un minut la scara altfel il colecteaza joi. stiu ca erati o firma serioasa care anuntati cu minimum 30 de minute inainte chiar si asa trebuia anuntat expeditorul ca nu va ajunge duminica in curs ci abia peste o saptamana, eu voi plati produse alimentare alterate ...ceea ce mi se pare nedrept ! sper ca si mesajul meu sa fie luat in considerare , observ ca le publicati doar pe cele cu laude cu respect ! Roxana tel 00447425255419